Disclaimer

Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandelingen, is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw eigen arts of specialist. Het is niet bedoeld als vervanging of ter vervanging van informatie op of in een productverpakking. De informatie van deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie. Lees voor gebruik van de op deze site gekochte producten de informatie op de verpakking aandachtig door.

Galeatus Nutraceuticals aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor zowel indirecte als directe schade die kan ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site.
Ook voor directe of indirecte schade die kan ontstaan door het gebruik van de producten aangeboden op deze site, aanvaardt Galeatus Nutraceuticals geen enkele aansprakelijkheid. Door de bezoeker van deze site, noch door derden, kan op geen enkele wijze rechten ontleend worden aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie en de producten is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Website productenclassificatie:

Alle producten in de webwinkel zijn voedingssupplementen.

Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Lees altijd de informatie van de fabrikant van de producten op of in de verpakking aandacht door.

De aanbevolen doseringen niet overschrijden.

Droog, koel en buiten bereik kinderen bewaren.

Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gaat gebruiken in geval van twijfel, zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.